Garancia

Az általam árult MicroSD-kre és pendrive-okra a vásárlás napjától egy év garanciát vállalok. Mindenkit kérek, hogy a vásárolt terméket tesztelje le a h2testw nevű programmal, hogy meggyőződjön a hibamentességről, a tárterületről és a várható sebességről.

Fontos: a gyártók a gigabájtokat 1 000 000 000 (1000 a köbön) bájttal számolják, míg az operációs rendszerek 1 073 741 824 (1024 a köbön) bájttal, így a számítógép által kiírt méret kisebb, mint amit vár tőle az ember. 32 gigabájtos kártyánál például 29-31, 64-esnél 59-62 valós gigabájtot fog a gép mutatni. A flash memóriák gyártástechnológiája miatt az is előfordulhat, hogy két, elvileg ugyanolyan méretű termék között akár egy gigabájtnyi különbség lehet.

Amennyiben nem fizikai hiba lép fel a garanciaidő alatt (a termék nem olvasható/írható), kérem, vegye fel velem a kapcsolatot! Egyeztetés után el tudja postázni ajánlva, elsőbbségivel, majd én is letesztelem a fenti szoftverrel. Amennyiben tényleg rossz, küldök egy másikat (a posta díját vállalom).

A gyártók által megadott sebességértékeket garantálni nem tudom, így a terméket nem cserélem akkor, ha azt a vásárló túl lassúnak érzi.